№1151 від 29.12.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Їсти сало зі шкіркою чи без: багато хто досі не знає про цеСало є напівтвердим продуктом із білого жиру, який отримали в результаті переробки свинячої жирової тканини. Його готують на пару, кип’ятять або використовують сухе нагрівання. Можна зробити сало зі шкіркою або без неї. Але не всім відомо, чи можна шкіру вживати в їжу. Існує поширена думка, що шкірку від сала не можна вживати в їжу, однак, це не так. Шкурка від сала є корисним продуктом, у ній містяться вітаміни групи В, РР, Е, Н, а також фосфор, кальцій, натрій, калій, залізо та інші. Сиру шкірку не слід вживати в їжу. Зі шкірою готують сальтисон, холодець, страви азійського стилю, чипси. Слід розуміти, що шкіра сала є важким продуктом для перетравлення. Не рекомендується вживати в їжу шкірку, якщо є проблеми зі шлунково-кишковим трактом, хвороби печінки, серцево-судинні захворювання. Сало можна солити з сіллю, часником, лавровим листом, насінням кропу, з цибулевим лушпинням і цукром. Наприклад, сало натирають сіллю за класичним рецептом. До нього входить перець і часник, які додадуть аромату і смаку. Такий спосіб підійде тим, кому не подобається витрачати багато часу на готування.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |