№1155 від 01.02.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Турецький суп із сочевиціНа 4-6 порцій: сочевиця (суха) - 200 г; картопля - 3 шт.; помідори - 600 г (або 1 банка у власному соці); морква - 1 шт.; цибуля ріпчаста - 1 шт; перець болгарський - 2 шт; сіль, чорний перець; фарш для фрикадельок - 300-400 г; часник - 2-3 зубчики; зелень, сметана для подачі. У киплячу воду закидаємо фрикадельки. Як тільки вони закиплять, прибираємо накип і закладаємо промиту сочевицю. Хвилин через п’ять додаємо картопля, порізану кубиками. У цей час на сковорідці обсмажуємо цибулю та моркву, додаємо болгарський перчик, нарізаний кубиками та тушкуємо пару хвилин. Потім додаємо натерті помідори і тушкуємо хвилин 10. Потім додаємо нашу обсмажку в каструлю. Солимо, перчимо, додаємо подрібнений часник. Варимо суп до готовності. Розливаємо по тарілках та додаємо зелень.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |