№1157 від 15.02.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Підсолодити каву без цукру можливо: трюк, який зробить каву солодкою без шкоди здоров’юБагато людей не уявляють своє життя без кави, але є одна велика вада: напій з молоком і цукром містить багато калорій. Експерти розкрили просту хитрість, яка дозволить зробити каву солодшою без шкоди для фігури. Весь трюк полягає у додаванні меленої кориці. Дрібка цієї пряної спеції надає гіркій каві приємного смаку, а також приносить багато користі для здоров’я. Знижує ризик діабету та гіпертонії: експерти розповіли про переваги звичайної спеції. Кориця містить багато важливих мінералів, таких як кальцій, марганець, калій, залізо та магній. Також вона багата на клітковину, яка сприяє здоровому травленню. І останнє, але не менш важливе: спеція містить антиоксиданти, що запобігають окислювальному стресу. За допомогою кориці можна підсолодити й інші продукти. Вона чудово поєднується з чаєм, несолодкими йогуртами, кашами та фруктовими салатами.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |