Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
Травень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг  Шоколадно-банановий брауні
На форму 24*24см:
2 банани;
2 яйця;
160 г борошна;
50 г какао;
1 ч.л. розпушувача (під ніж);
160 г масла розтопленого;
150 г цукру;
100 г шоколаду гіркого;
1/4 ч.л. солі. Банани розім’яти виделкою, додати цукор, яйця, трохи виделкою підбити. Додати розтоплене масло, сіль, просіяти борошно, какао і розпушувач. Акуратно перемішти, додати подрібнений шоколад. Вилити у форму, випікати при 160°С 30-40 хвилин. Головне, не перетримати, щоб серединка залишалася ледь вологою. Подавати як теплим, так і гарячим.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p. |
|