№1162 від 21.03.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Ванільна панакота з вишневим конфіНа 4 порції: 200 г вершків 35 %; 100 г молока жирного (від 4 %); 40 г цукру; 6 г желатину (220 блюм); 35 г води; 10 г ванільного цукру. Желатин залити водою, дати набухнути. Молоко з’єднати з вершками, додати сюди цукор і поставити суміш на плиту, довести до кипіння, прокип’ятити кілька хвилин і зняти з вогню. Переконатися, що весь цукор розчинився, додати желатин, перемішати, розлити по ємностях і прибрати в холодильник. Вишневе конфі: 100 г вишні; 30 г води; 30 г цукру; 5 г пектину (взяти приблизно 10 г цукру від загальної маси та змішати з пектином). Вишню, воду та 20 г цукру довести до кипіння, всипати пектин із цукром та уварити кілька хвилин, охолодити. Викласти соус на панакоту, що вже застигла.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |