№1163 від 28.03.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Грибна ікрапечериці – 500 г; цибуля ріпчаста – 1 шт; часник – за смаком (бажаєте трохи пікантний – 2 зубчики, гостріше – 4); грибний порошок – 1 ст.л. (опціонально); сіль, перець. Гриби миємо, обсушуємо. Дрібно нарізаємо печериці і цибулю, викладаємо на сковороду, додаємо олію і обсмажуємо до трохи золотистого кольору. Додаємо грибний порошок (сушені гриби подрібнюємо в блендері до стану порошку). З таким порошком ікра стає набагато ароматнішою. Обсмажуємо, помішуючи ще пару хвилин. Готові печериці солимо, перчимо і охолоджуємо. Гриби викладаємо в чашу блендера і подрібнюємо до потрібної вам консистенції. Чистимо часник, подрібнюємо його і додаємо до печериць. Все – грибна ікра готова!
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |