№1166 від 18.04.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Хрумкі крильця з томатним соусомНа 8-10 порцій: крильця – 1,5 кг; паприка мелена-1,5-2 ч.л.; часник сушений – щіпка; сіль, перець-за смаком; панірувальні сухарі – 100 г. Крильця розрізати на 3 частини і самий кінчик прибрати, до решти додати сіль, спеції та сухарі, все дуже добре перемішати. Викласти на деко і запікати в духовці при 180°С хвилин 30 до золотистого кольору. Для томатного соусу: мед - 1 ст. л.; кетчуп - 3 ст. л.; соєвий соус - 2 ст. л.; часник - 2 зубчики; кінза або петрушка – за бажанням. Все з’єднали, дали настоятися 30-40 хвилин.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |