№1173 від 09.06.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Салат «Сoleslaw»На 4 порції: капуста білокачанна – 300 г; морква – 200 г; кукурудза консервована – 200 г; сметана – 70 г; майонез – 50 г; оцет із білого вина – 10 мл; гірчиця діжонська – 15 г; сіль, перець за смаком; за бажанням можна додати зелень. Нарізати тонкими смужками капусту, а моркву можна натерти за допомогою овочерізки або терки для корейської моркви. Кукурудзу відкинути на друшлак. Змішати нарізану капусту та моркву, додати сіль і добре руками перетерти овочі разом із сіллю, щоб овочі стали м’якшими, з молодими овочами цей крок можна пропустити. В окремій мисці з’єднати сметану, майонез, оцет та гірчицю. Додати заправку до овочів та перемішати. Додати кукурудзу і знову перемішати. Поставити у холодильник, щоб салат добре настоявся. Наступного дня він стає смачнішим.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |