![]() |
№1177 від 04.07.2024p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Десерт «Баваруа»на 4 порції: 200 г молока; 200 г вершків 33 %; 60 г цукру; 2 жовтки; 5 г порошку желатину + 25 г води; насіння стручка ванілі або екстракт. Жовтки розтерти з цукром та ваніллю. Нагріти молоко, обережно влити гаряче молоко до жовтків, активно перемішуючи. Поставити суміш на невеликий вогонь. Безперервно помішуючи, довести до кипіння та загущення. Відразу ж перелити крем в іншу ємність, дати охолонути. Желатин замочити, розпустити, додати в теплу заварну основу і акуратно вимішати, щоб він повністю розчинився. Вершки збити до пишноти. Ввести крем та желатин. Перемішати. Розлити баваруа у форми. Прибрати у холодильник. За бажанням баваруа можна приготувати з шоколадом, або какао, або зробити двошаровим.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |