![]() |
№1178 від 12.07.2024p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() З чого складається рідкий дим:чи правда, що продукт небезпечний для здоров’я?Усі бачили в магазині продукт із назвою «рідкий дим». Є думка, що в цій пахучій рідині, яка надає продукту аромату копчення, міститься щось небезпечне для нашого організму. Але це не так. Технологічний процес отримання «рідкого диму» полягає у спалюванні деревини та пропусканні звичайнісінького диму через воду. Вода при цьому служить не тільки розчинником – з її допомогою відбувається очищення. Річ у тім, що шкідливі смоли і бензапірен – нерозчинні у воді, що дає змогу практично повністю видалити їх. У процесі виробництва продукт проходить кілька ступенів очищення і фільтрації, і на виході виходить прозорий розчин, позбавлений більшості шкідливих речовин. Під час очищення від смол втрачається і деяка кількість смакоароматичних речовин – зокрема, через це «рідкий дим» не люблять багато гурманів. Але це лише справа смаку.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |