№1180 від 26.07.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Ікра баклажанова по-одеськиБаклажани великі – 2шт; болгарський перець – якщо великий – 1 шт, якщо дрібний – 2 шт; гострий перець – на кінчику ножа; цибуля – середня – 1шт; помідори великі – 2-3 шт; запашна олія – 3 ст.л.; сіль/перець; часник – 2-3 зуб.; зелень за смаком. Баклажани і болгарський перець проколюємо шпажкою, щоб вони не тріснули в процесі приготування і запікаємо при температурі 220 °С 30-35 хв. Цибулю подрібнюємо, солимо і поливаємо олією. Натираємо на дрібній терці помідори та часник, шкірку від помідорів викидаємо. З баклажанів ложкою виймаємо м’якоть, перець очищуємо від шкірки, дрібно рубаємо ножем і додаємо до цибулі. Приправляємо перцем на смак, додаємо зелень. Охолоджуємо і подаємо.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |