Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Вересень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
Жовтень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг Корнуельський яблучний пиріг
На форму діаметром 22см:
3 яйця;
220 г вершкового масла;
150 г цукру;
ванільний цукор;
100 мл сметани;
250 г борошна;
10 г розпушувача;
4-5 великих яблука, краще кислих, твердих. Духовку розігріти до 180°С. Підготувати форму – вистелити пергаментом. Білки відокремити від жовтків. Вершкове масло розтопити, всипати цукор звичайний і ванільний, змішати. Далі влити по черзі 3 жовтки, збиваючи без фанатизму після кожного. Додати сметану, збити до об’єднання. Борошно змішати з розпушувачем, просіяти, замісити густе тісто. Збити білки до міцної піни, порційно внести в тісто, після кожної порції акуратно перемішуючи лопаткою. Тісто перекласти у форму, розрівняти. Яблука очистити, нарізати шматочками. Втопити по колу. Чим більше яблук, тим смачніше, звичайно. Випікати до сухої зубочистки, приблизно хвилин 50-60.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1189 від 02.10.2024p. |
|