№1185 від 29.08.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Шоколадне морозиво4 жовтка великих яєць; 500 мл вершків 33%; 100 мл молока; 75 г цукрової пудри; 1/2 ч.л. ванільного цукру; 80 г гіркого шоколаду від 70%. Жовтки з цукровою пудрою і ванільним цукром перетерти вінчиком добіла. Додати молоко, перемішати і поставити на середній або нижче середнього вогонь. Постійно помішуючи прогріти до загустіння, НЕ КИП’ЯТИТИ! Шоколад розтопити (водяна ванна або імпульсами в мікрохвильовці), додати до яєчної маси, перемішати і пробити блендером. Вийде гладка маса. Охолодити, постійно помішуючи. Збити холодні вершки. Додати до них шоколадну масу і перемішати дуже акуратно, щоб маса залишалася повітряною. Перелити в контейнер, поставити в морозилку і через годину перемішати. За бажанням, можна присипати тертим шоколадом.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |