|
№1186 від 05.09.2024p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Вересень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
Жовтень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг Болгарська лютениця
1 кг болгарського перцю;
1 кг баклажанів;
1,5 кг помідорів;
300 г моркви;
7-8 зубчиків часнику;
3 ст.л. цукру;
2 ст.л. оцту 9% (для консервації);
1 ч.л. паприки;
0,5 ч.л. меленого чорного перцю;
50 мл олії + 3 ст.л. для смаження моркви;
1 ст.л. солі;
пучок петрушки. Овочі запікати 30-40 хвилин при 180°С. Після кладемо в пакет, щільно зав’язуємо і залишаємо на 15-20 хвилин, потім легко очищаємо і прибираємо все непотрібне, дрібно нарізаємо.
Моркву натираємо на тертці, смажимо на середньому вогні 10-15 хвилин. Помідори пропускаємо через м’ясорубку, потім ставимо на вогонь і варимо 20 хвилин на середньому вогні, до них додаємо моркву, запечені овочі, часник і ще томимо на середньому вогні 30 хвилин. Після цього додаємо спеції та приправи. Якщо будете закривати банки, то додаємо оцет і викладаємо в стерилізовані банки, якщо планується вживати відразу, то не потрібно додавати оцет, просто викладаємо у ємність і ставимо в холодильник.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1189 від 02.10.2024p. |
|