№1187 від 12.09.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
ШакшукаНа 4 порції: яйця – 8 шт.; помідори – 500 г; червоний болгарський перець – 1шт.; цибуля – 1 шт.; часник – 2 зуб.; свіжа петрушка – 6-8 гілочки; вершкове масло – 50-70 г; гострий перець – на кінчику ножа; зіра; паприка; свіжомелений чорний перець; сіль. Наріжте цибулю, часник і болгарський перець, а помідори залийте окропом і зніміть з них шкірку. Розігрійте сковороду та на малому вогні обсмажте до м’якості часник, цибулю та болгарський перець. Додайте зіру, гострий перець, помідори нарізані і готуйте під закритою кришкою 5-7 хвилин. Потім викладіть вершкове масло і залиште томитися ще хвилин на 20-25. Посоліть, поперчіть, додайте паприку, зробіть виїмки в соусі та розбийте туди яйця. Залиште все томитися поки не схопиться білок. Готову шакшуку посипте свіжою петрушкою і подавайте до столу зі свіжим хлібом або перепічками.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |