№1188 від 23.09.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Салат «Ацецилі»Солодкий перець – 2 шт.; баклажан – 2 шт.; куряче філе – 300 г; червона цибуля –1 маленька цибулина; часник –1 зубчик; волоські горіхи –50 г; кінза, петрушка – пучок; Для заправки: оливкова олія-2-3 ст.л.; оцет винний (або яблучний) –1 ст.; хмелі-сунелі –1 ч.л.; сіль, чорний мелений перець за смаком. Розігріти духовку до 200 °С. Баклажани та перці наколоти виделкою і запікати до готовності та м’якості. Перекласти у пакет, щільно закрити і дати охолонути. Філе курки відварити з додаванням солі та спецій. Охолодити та подрібнити. З овочів, що охолонули, зняти шкірку, нарізати смужками, червону цибулю нарізати пір’ям (за бажанням, можна заздалегідь замаринувати в яблучному оцті та цукрі 1:1 на 5 хвилин), часник подрібнити, горіхи порубати ножем. Змішати всі інгредієнти, додати сіль, перець, хмелі-сунелі, оцет, оливкову олію. Перемішати та дати настоятися.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |