№1195 від 14.11.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Рибна запіканка з маринованими огіркамиНа 4 порції: філе тріски, хека – 600 г; картопляне пюре – 600 г; огірки мариновані – 4 шт.; цибуля – 1 шт.; часник – 3 зубчика; Для соусу: сметана 20% – 200 мл; соус песто – 2 ст.л.; сир твердий – 100 г. Підсмажуємо порізану цибулю, терті огріки і часник до золотої скоринки, змішуємо з картопляним пюре. Для соусу змішуємо сметану з песто. Форму для запікання змащуємо олією, викладаємо картопляне пюре, трішки соусу, філе риби, солим, перчим, залишки соусу. Ставимо в духовку на 15-20 хвилин при 200°С. Далі присипаємо тертим сиром і запікаємо ще хвилин 5-7. Подаємо гарячим.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |