Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Березень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
Квітень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
| | | | |
|
Новини Рівне
|
|
#Смачного! Різдвяні страви
Кутя
Із чистих цілих зерен пшениці варять на воді звичайну розсипчасту пісну рідку кашу, прохолоджують, підсолоджують за смаком. Краще використовувати для цього тільки мед, але частину його з метою економії можна замінити і цукром. Окремо, у спеціальному посуді, в макітрі, розтирають мак до одержання макового молочка, додають мед, перемішують до однорідної маси і додають до каші. Можна розтерти мак і в м’ясорубці, і в ручній машинці “Мрія”.
Якщо пшенична каша густа, її треба розбавити охолодженою кип’яченою водою. В останню чергу додають подрібнені ядра волоських (грецьких) горіхів. Заливне з судака
по-українському
Необхідні продукти: на 2 кг судака - по 1 кореню моркви, петрушки й селери, 1 цибулину, 200 г хріну, 200 г зеленої цибулі, 1 лавровий листок, 10 зерен перцю, 8 г желатину, сіль - за смаком.
Спосіб приготування: судака очищають, промивають, розбирають на філе, розрізують на порціонні шматки, кладуть у каструлю з решіткою, додають очищені й нарізані моркву, петрушку, селеру й ріпчасту цибулю, перець горошком, лавровий лист, солять, заливають холодною водою й варять до готовності. Варену рибу дістають з бульйону, охолоджують й викладають на блюдо. Рибний бульйон продовжують варити з кістками й плавниками. Готовий бульйон проціджують, з’єднують з розмоченим желатином, тертим хріном і нарізаною зеленою цибулею. Потім цим бульйоном заливають судака й після того, як він остигне, ставлять у холодильник.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1167 від 26.04.2024p. |
¤ Як правильно розріджувати кров?Стежити за в’язкістю крові дуже важливо, адже хоч «густа кров» не класифікується як клінічний стан, вона може сприяти ризику формування тромбів. Для визначення в’язкості крові необхідно здати аналіз крові, хоча деякі симптоми також можуть вказувати на цю проблему....
| | ¤ Бурштин та гвинтівку вилучили здолбунівські поліцейськіСанкціонований обшук у господарстві 22-річного жителя села Ільпінь поліцейські за процесуального керівництва окружної прокуратури провели 19 квітня....
| ¤ На Рівненщині запрацює школа у лікарніНа Рівненщині запрацює Школа Супергероїв. Освітній осередок, розташований в Рівненській обласній дитячій лікарні, де будуть навчатись маленькі пацієнти, які вимушені довгий час перебувати на лікуванні. Нині ідуть ремонті роботи в навчальному просторі та формують колектив вчителів та вихователів. Про це повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін....
| | ¤ Кличко: «Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на закупівлю дронів»Кияни, які взяли участь в благодійному забігу на Трухановому острові та аукціоні зі збору коштів на дрони, зібрали понад 3 мільйони гривень. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко....
| |
|