Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №423 від 19.11.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Новини Рівне
QRcode

#Зустріч

Що говорить Яценюк у своєму штабі

Те, що відбувалося в Києві 30 жовтня, не було призначено для сторонніх вух: Арсеній Яценюк проводив зустріч зі своїми соратниками. Людей було багато (кажуть - близько тисячі), з’їхалися з усіх регіонів. Деякі “замітки на полях” діалога з лідером стали надбанням громадськості.

Буду випалювати розпеченим залізом!

…Юрій Біляченко, Херсонська область: Що стало причиною того, що сьогодні ми ставимо питання таким чином, що країну потрібно рятувати? Хто винен і в чому конкретно винен?

Арсеній Яценюк: Це класичні запитання: хто винен і що робити. Я думаю, що ви краще від мене знаєте, хто в цьому винен - кого вибрали, того й маємо. Нам нікого чужого не прислали. Ми всі ходили на вибори, опускали бюлетені.

Юрій Біляченко: І я ходив, і ви ходили - усі ходили. Я вам скажу, що люди на це скажуть. Скажуть: “А як ми могли їм не дозволити, які в нас механізми?”

Арсеній Яценюк: Ми повинні пояснити людям, що не можна від влади чекати того, чого вони не роблять самі. Не можна чекати, що там будуть кристально чисті люди, а самим можна грішити. Так не буває. Маємо нагорі те, що обрали знизу.

Юрій Біляченко: Як ви пропонуєте розривати це зачароване коло?

Арсеній Яценюк: Ми будемо починати з себе. Я вам кожному адресую персональне запитання: ви готові відмовитися від того, щоб іти старим курсом у владу, тобто, для того, щоб ділити власність, щоб купувати місця в партійному списку, купити маленький мерседесик і хатку побудувати? То я вам так скажу: “розпеченим залізом” я буду це випалювати...

Про людей першого

і другого сорту

…Тичинська Олена, Житомирський район: Наскільки я зрозуміла, ви категоричний противник страхової медицини. Ви за бюджетну медицину. Мій сусід живе за принципом “що б не робити, аби лишень нічого не робити”. Я працюю, працюють інші мої сусіди. Чому, якщо я занедужаю і він занедужає, ми будемо лікуватися однаково за рахунок держави, на яку я працюю, а він ні?

Арсеній Яценюк: Тому що він людина. Уявляєте?

Тичинська Олена: Не уявляю. Чому він прийшов у цей світ і нічого не робить, а має від держави отримувати ті ж блага безкоштовно?

Арсеній Яценюк: Тому що таке суспільство. Завдання суспільства - дати йому роботу й змусити його працювати, а не дати йому можливість умерти. От ви розумієте, що ви зараз сказали? Ви зараз, у принципі, висловили те, що є в нашому суспільстві - заздрість, ненависть один до одного, бажання переступити через когось. Це живе в нас. Хіба я сказав, що він не повинен працювати? Він зобов’язаний працювати. Але це не означає, що ми людину повинні перетворити на тварину. “Я працюю - я лікуюся, а він нехай здохне” - це ж з ваших слів. “Він же гірший, ніж я. Я першого сорту, а він другого сорту” - ви це сказали...

Жодних “кроків”

для інвестора!

… Захарченко Євген, Київ: Яких заходів ви будете вживати для того, щоб у нашу країну прийшли інвестиції? Тому що без інвестицій не буде модернізації. І як ви будете захищати інтереси інвесторів, якщо у нас всі інвестиції використовуються не за призначенням?

Арсеній Яценюк: Я вам відкрию таємницю. Я не буду взагалі жодних “кроків” робити для інвестора. Просто жодних. Тому що інвестор або приходить, або не приходить. Це самовизначення самого інвестора. Ти які пряники не роздавай, він ніколи не прийде в ту країну, де він не розуміє, чим займається країна; де він не розуміє, хто взагалі в країні старший; де він розуміє, що в цій країні немає проекту.

Захарченко Євген: Чому? У нас же в Україні були інвестори...

Арсеній Яценюк: В принципі, так. Вони тут були. У сучасній економіці це називається короткостроковий інвестор, по-людськи це - спекулянти. Вони витягнули звідси спекулятивний капітал, і не під 3 відсотки, як у Європі, а із прибутковістю українською - 20 відсотків річних. То я такого інвестора захищати не буду. Мені потрібен інвестор, що прийде сюди ризикувати зі мною. Разом. Заробляти гроші і ризикувати. Тоді я йому дам всі гарантії. Він прийде, коли побачить, що тут дійсно є проект, тут іде велике будівництво...

Доведеться комусь ламати хребет...

…Леонід Ващенко, Донецька область: Арсенію Петровичу, у нас дуже багато функцій покладено на державу. Як все це реалізувати, адже держава в нас - поганенький господар, державні структури у нас - найкорумпованіші, контролюючих структур у нас більше 80-ти. Як ви думаєте переломити це все?

Арсеній Яценюк: Ми для цього й зібралися. Ви ж пред-ставлятимете державу. От ви навіщо прийшли у “ФРОНТ ЗМІН”? Я персонально вас запитую. Дивіться, який хитрий. Каже: “А як ви, Арсенію Петровичу, будете це робити? А я там посиджу в кріслі й подивлюся, чи вмієте ви працювати”. Так не вийде. Ви також будете це робити.

Леонід Ващенко: Це ж потрібно всі структури змінювати…

Арсеній Яценюк: От і змінюйте, шановний. Для цього “Новий курс”. Для цього ми тут і зібралися. Так, змінювати. Так, буде великий опір. Буде запеклий бій. Ви навіть собі уявити не можете, який він буде. Тому що ми ставимо реальні цілі. Ми ставимо реальні завдання. Доведеться ламати. Декому й хребет доведеться ламати. Якщо цього не зробити, хребет буде зламано українській державі. Ніхто не буде нас зустрічати зі сподіваннями й оплесками. Буде складна боротьба, на що я вас і налаштовую. Ви повинні захищати ідею. Якщо ви її захистите, якщо за вами підуть люди, отоді й будуть зміни. А просто так, через виступ одного Яценюка, нічого не зміниться. Зміниться тільки тоді, коли ви разом з Яценюком і 46 мільйонами підете це робити. Тому - це не моє завдання. Це наше завдання!..

19.11.2009Світлана КОЧЕТОВА


Переглядів: 931

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1167 від 26.04.2024p.
¤ 
Як правильно розріджувати кров?

Як правильно розріджувати кров?

Стежити за в’язкістю крові дуже важливо, адже хоч «густа кров» не класифікується як клінічний стан, вона може сприяти ризику формування тромбів. Для визначення в’язкості крові необхідно здати аналіз крові, хоча деякі симптоми також можуть вказувати на цю проблему....

¤ 
Бурштин та гвинтівку вилучили здолбунівські поліцейські

Бурштин та гвинтівку вилучили здолбунівські поліцейські

Санкціонований обшук у господарстві 22-річного жителя села Ільпінь поліцейські за процесуального керівництва окружної прокуратури провели 19 квітня....

¤ 
На Рівненщині запрацює школа у лікарні

На Рівненщині запрацює школа у лікарні

На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв. Освітній осередок, розташований в Рівненській обласній дитячій лікарні, де будуть навчатись маленькі пацієнти, які вимушені довгий час перебувати на лікуванні. Нині ідуть ремонті роботи в навчальному просторі та формують колектив вчителів та вихователів. Про це повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін....

¤ 
Кличко: «Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на закупівлю дронів»

Кличко: «Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на закупівлю дронів»

Кияни, які взяли участь в благодійному забігу на Трухановому острові та аукціоні зі збору коштів на дрони, зібрали понад 3 мільйони гривень. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21254)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17385)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14609)
• Допомога під час карантину [967] (14528)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14361)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14181)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14053)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (14026)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (14021)
• Живи до ста! [965] (13997)
• Бюджет і ми… [965] (13937)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13931)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13805)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13707)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13706)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13647)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13265)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13235)

ТОП-15 свіжого номера:

• Кличко: «Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на закупівлю дронів» (24)
• Бурштин та гвинтівку вилучили здолбунівські поліцейські (18)
• У Рівному нарешті впорядкують вуличну торгівлю на вулицях Шевченка та Базарна (17)
• Чому залізний купорос не варто використовувати на ділянці навесні? (17)
• Чилбир – яйця по-турецьки (17)
• Як правильно розріджувати кров? (17)
• На Рівненщині запрацює школа у лікарні (17)
• Що не варто чистити харчовою содою? (16)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"