№1064 від 21.04.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Паска без дріжджів, заморочок і замісу рукамиДля тих, в кого немає часу на дріжджове тісто. Ще один рецепт паски до Великодня. Він буде без дріжджів, без замісу і дуже просто готується. Така паска залишиться довго м’якою і ніжною, не черствіє кілька днів і апетитно пахне. Необхідні продукти: 200 г вершкового масла; 220 г цукру; 10 г ванільного цукру; щіпка солі; 4 курячих яйця; 100 г апельсинового соку; 1 столова ложка апельсинової цедри; 350 г пшеничного борошна; 10 г розпушувача; 150 г родзинок. Починаємо приготування: Кладемо в чашку розм’якшене вершкове масло, додаємо цукор, ванільний цукор і збиваємо міксером до пишної маси. У суміш вбиваємо курячі яйця. Вводимо їх в масу по одному і після введення перемішуємо міксером. З апельсина знімаємо цедру і вижимаємо з нього сік. В масляну масу додаємо цедру і не перестаючи збивати вводимо в масу апельсиновий сік. Потім у 2-3 прийоми вводимо в тісто борошно. Родзинки промиваємо гарячою водою і обсушуємо, а потім додаємо в тісто, перемішуємо лопаткою. Форми для випічки змащуємо олією і кладемо тісто. Заготовки відправляємо в духовку, розігріту до 180 оС протягом 40 хвилин. А потім охолоджуємо, прикрашаємо глазур’ю і подаємо до столу.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |