№1100 від 12.01.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Банановий трюфель200 г білого шоколаду; 50 г вершків 33%; 50 г бананового пюре; 10 г глюкозного сиропу. Вершки перелити в сотейник, додати бананове пюре. Довести масу до кипіння. Шоколад поламати на шматочки і залити гарячими вершками. Дати кілька хвилин постояти та перемішати. Шоколад розтане. Якщо цього не сталося, прогрійте масу в режимі пульсацій у мікрохвильовій печі. Пробийте ганаш блендером. Обов’язково! Затягніть ганаш плівкою в контакт і відправте в холод для стабілізації на 8-12 годин. За допомогою чайної ложки набирати ганаш, сформувати кульку, обкачати в какао, сухому йогурті або сумблімованому банані. Зберігати в холодильнику.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |