![]() |
№1204 від 13.01.2025p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Сирні кільцяНа 6-8 порцій: Тісто: 125 г молока; 125 г води; 8 г цукру; 2 г солі; 100 г вершкового масла; 150 г борошна; 225 г яєць. Крем: 400 г крем-сиру; 120 г вершків 33%; 75 г цукрової пудри. Духовку гріємо до 200°С. У сотейнику змішати молоко, воду, цукор, сіль, вершкове масло. Окремо відважити борошно і курячі яйця. Сотейник ставимо на вогонь і чекаємо, поки масло не розтопиться і суміш тільки почне кипіти. Всипаємо все борошно та спатулою енергійно замішуємо тісто, сотейник з вогню не знімаємо. Таким чином ми заварюємо тісто. Підсушувати тісто потрібно 2-3 хвилини, тісто має стати однорідним, а на дні сотейника повинен з’явитися білий наліт. Переносимо тісто в діжу і включаємо перемішування насадкою «весло». Тісто мало охолонути. Вливаємо яйця невеликими порціями, щоразу чекаючи однорідності тіста. Готове тісто перенести в мішок із насадкою «зірка» і відсадити на килимок кільця. Посипати мигдальними пелюстками. Випікання без конвекції при 200°С 10 хвилин, потім температуру знизити до 180°С і випікати ще 25-30 хвилин. Охолодити на решітці. Розрізати ножем навпіл. Для крему змішати крем-сир, холодні вершки, цукрову пудру та ½ ч.л. ванільної пасти (можна без неї). Збити до отримання повітряного, але міцного крему. Наповнити їм мішок і тією ж насадкою «зірка» відсадити крем у кільця. Перед подачею посипати пудрою.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |